lauantai 14. tammikuuta 2012

Yhden yön juttu

On varmaan sanomattakin selvää, miksi baarista roudatun miehen kanssa seksin harrastamista kutsutaan yhden yön jutuksi. Tai miksi se monesti jää yhteen yöhön.

Hyviäkin kokemuksia on, kun ei ole ollut niin pahasti kännissä ja hommat jatkuu vielä aamulla herättäessä. Nyrkkisääntönä olen pitänyt, jos pystyy suutelemaan toista vielä aamulla välittämättä omasta ja kumppanin pahanhajuisesta hengityksestä, rasvaisesta naamasta ja likaisesta tukasta, voi olla tyytyväinen. Joskus saattaa oma harkintakyky pettää ja aamulla on lähdettävä nopeasti kotiin.

Meille vai teille?

Tämän kysymyksen tullessa mietin usein juuri tätä seuraavaa aamua. Haluanko herätä tämän vierestä, nukkua pitkään ja juoda ehkä jopa aamukahvit. Mietin myös millaisessa sotkussa oma kämppäni on, haluanko antaa itsestäni sotkuista kuvaa, sillä usein se ei kovin siisti ole. Myös matkan pituus baarista kämpille vaikuttaa päätökseen. Omassa kämpässä on myös kotikenttäetu, jos ei huvitakkaan harrastaa seksiä, voi aivan hyvin sanoa, että haluaa vain nukkua. Usein yövieras kuitenkin vielä pari kertaa kokeilee, josko irtoaisi.

Pahimmasta päästä tälläinen vonkaaja tuli kerran luokseni baari-illan jälkeen. Pikku tumuissani olin ajatellut, että herra olisi komea ja karismaattinen. Muistaakseni yritimme harrastaa seksiä, mutta herra ei halunnut käyttää kondoomia. Käänsin kylkeä ja sanoin haluavani nukkua. Hetken päästä kuitenkin havahduin kun pieni penis tökkii takaa päin. Siitä ei kauheasti halut kasvaneet. Näin samaisen miehen pari viikkoa sitten baarissa, sanoi haluavansa seksiä ja pyysi minua luokseen jatkoille. Kieltäydyin kutsusta.

Etunsa on myös siinä, jos päätetäänkin mennä miehen luokse. Seksistä ei voi niin helposti kieltäytyä, kun on kerran mukaan lähtenyt. Mutta henkilöllisyytesi pysyy helpommin salassa, jos et halua enää yhteyttä pidettävän. Poikkeuksia lukuunottamatta, kun seuraavana päivänä tulee puhelu "Moi, oli vähän urakka löytää sun numero kun en tiennyt sun nimeä, mut soitin sitten numerotiedusteluun ja sanoin missä sä asut, mitä kuuluu". Muistin puhuneemme, että olemme asuneet samassa talossa ja vielä samassa rapussa. Asunnon numeroa en ollut kertonut. Tällä kertaa ei kuitenkaan tapahtunut mitään. Ei onneksi edes suutelua.

Mitä mieltä itse olet? Meille vai teille?

- Sabiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti