lauantai 14. tammikuuta 2012

Nettiseuraa


Aivot on vähän jäässä rankan viikonlopun jälkeen. Päässä ei oikeastaan liiku tällä hetkellä muuta kuin seksi. Mikä siinä on, että krapulassa pitää aina panettaa.


Joten ajauduin pohtimaan viime kesäistä panoa, jonka löysin internetin ihmeellisestä maailmasta. Kirjauduin eräälle nakuilufoorumille aikoinaan uteliaisuuttani ja tylsyyttäni. Mahdollisimman nimettömänä ja salaisesti. Ei sielä tuttuja ihmisiä kovinkaan monta ole vastaan kävellyt, mutta varmuuden vuoksi kuitenkin. Tutkimusmielessä siis vain, en missään nimessä seuraa hakemaan.

No eniveis, kaikkien puhuvien penisten joukosta löysin kuitenkin yhden helmen, Mikon. Mikolla oli persoonallisia kuvia, hyvällä maulla kuvattuja. Ei ollut peniskuvia, mutta paljastavia kuvia kuitenkin. Juteltiin monet yöt niitä näitä, yhteisiä kiinnostuksen kohteita löytyi muutamia.

Seuraava muistikuva on, kun menen häntä vastaan juna-asemalle. Se on hämmentävää. Positiivinen yllätys tosin, sillä meillä synkkaa heti. Mikko viipyy luonani muutaman yön ja lähtee takaisin kotiin.

Tapailemme kesän ajan, asumme noin tunnin junamatkan päässä toisistamme. Seksi on jumalaista, eikä Mikossa muutenkaan mitään vikaa ole. Alan ihastumaan.

Viimeinen reissu hänen luokse muuttaa kuitenkin kaiken. Ollaan eri mieltä kaikesta, Mikolla on pinna kireellä, niinkuin minullakin (varsinkin löydettyäni eksän kanssa otettuja seksikuvia ajalta, jolloin tapailimme, tätä en kuitenkaan kertonut...). Tiedän, että tämä olisi viimeinen kerta kun näemme.

Viikkoon ei kuulla toisistamme mitään. Lopulta kuitenkin soitan Mikolle, juttelemme niitä näitä ja sovimme seuraavasta tapaamisesta. Mikko kuitenkin peruu tapaamisen huonosti valehdellen. Myöhemmin Mikolta tulee viesti, jossa hän kertoo alkaneensa seurustella. Sen koomin en ole hänestä kuullut, eikä se ole harmittanut.

Vaikka itselläni tämä juttu päättyikin miten päättyi, oli meillä hauskaa. Ei siis välttämättä kannata tuomita netissä ihmisiin tutustumista. Suurella varauksella kuitenkin suosittelen suhtautumaan, eikä edetä liian nopeasti. Helposti netissä tulee annettua itsestään kultaisempi kuva kuin mitä on.

- Sabiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti